Koopjes Koopjes Koopjes

aanbieding

Een aantal producten in de aanbieding!aanbieding
Af en toe moet  iedereen een keer opruimen, dus ik ook… Niet mijn hobby, maarja het moest gebeuren. En aangezien we binnenkort gaan verhuizen is het ook geen overbodige luxe. Ik ben begonnen met het schoonmaken van de winkel. Ook zo’n klus waar je niet op zit te wachten maar ook echt af en toe moet gebeuren. Wel heel dankbaar werk: de spinnenwebben zijn verdwenen,  alles blinkt weer en staat weer netjes op het schap. Er is ruimte gemaakt voor nieuwe producten en ik heb meteen afscheid genomen van een aantal dingen. Heerlijk gevoel als het eenmaal klaar is!
Na de schoonmaak heb ik meteen een koopjeshoek gemaakt voor de spullen waar ik afscheid  van wil nemen. Een aantal producten die niet meer leverbaar zijn of producten waar ik al eens een voorbeeld van heb gemaakt met een leuke tekst.  Er staan ook blanco producten bij waar ik nog iets persoonlijks voor je op kan maken. Het is best een hele verzameling geworden en ik heb er mooie koopjes van gemaakt. Ik denk dat iedereen wel blij wordt van leuke goedkope en toch persoonlijke cadeautjes in deze dure tijden en hoop jullie hier blij mee te maken.

Je bent van harte welkom om in de winkel te komen kijken, wie weet zit er iets leuk voor je tussen… wie weet kan ik nog iets leuks voor je maken. Voor deze koopjes geldt uiteraard op=op!