Ik ben Simone Kaak-Mulder uit Silvolde. In Silvolde ben ik geboren en hier heb ik bijna mijn hele leven gewoond. Ik ben getrouwd en we hebben 2 schatten van kinderen.

Simone Kaak-MulderMijn leven lang ben ik al creatief bezig. Na mijn MEAO-opleiding ben ik bij de Rabobank gaan werken en heb daar heel wat jaartjes met plezier gewerkt. Echter het creatieve bleef bij mij altijd kriebelen. In 2008 ben ik gestopt bij de Rabobank en ben toen heel klein voor mij zelf begonnen met het maken van raamfolies. Al heel gauw kwamen hier spiegels en lantaarns bij. Hierna werd het assortiment verder uitgebreid met naamborden, muurstickers en steigerhouten wandborden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten, leuke cadeau-artikelen die ik persoonlijk kan maken met een naam, logo, tekst etc. Zo heb ik tegenwoordig ook leuke babykoffertjes, wijnkoelers en kadopotten.

In 2011 hebben we ons huis verbouwd en sindsdien heb ik een eigen werkruimte naast de voordeur. Hier kan ik al mijn spullen kwijt en heb ik een heerlijke werkplek, waar ik (op afspraak) ook de klanten kan ontvangen.
Per 1 september 2017 heb ik Paperclip sportprijzen overgenomen. Een winkel gespecialiseerd in sportprijzen, zoals bekers, medailles en vaantjes, maar ook hele mooi beelden en glasstandaards. Deze combinatie is superleuk! Tijdens de openingstijden vind je mij in de winkel waar je van harte welkom bent. Buiten de openingstijden maak ik de bestellingen en heb ik nog voldoende mogelijkheden voor het plannen van de meet- en plakafspraken.

Iedere opdracht zie ik als een uitdaging. Ik vind het leuk om het steeds weer anders en persoonlijk te maken, geen massa-productie maar maatwerk, geheel naar de wens van de klant.

Kijk rustig rond op mijn site, hier zie je een aantal voorbeelden van decoraties die ik heb gemaakt. Heb je iets in gedachten maar weet je het nog niet precies, daag me dan gerust uit!