De raamfolie met decoratie worden op maat gemaakt, geheel naar je eigen wens. Hier zie je slechts een aantal voorbeelden van decoraties die ik al eerder gemaakt heb. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je graag een raamfolie met decoratie laten maken? Mail mij dan de maat van het raam en de gewenste decoratie door. Weet je nog niet precies wat je wilt geef dan in ieder geval een categorie (bijvoorbeeld honden, bloemen, etc. of stijl bijvoorbeeld strak, sierlijk etc.) aan.

Wanneer de decoratie op een bijzondere plek moet komen, of als je het opmeten lastig vindt, of je vindt het lastig om dit via de mail door te geven, dan kan ik (in overleg) ook bij je langs komen om je ter plekke advies te geven. Vervolgens stuur ik je een prijs door. Zodra je hiermee akkoord gaat maak ik vrijblijvend meerdere ontwerpen voor je en mail ik je die door. Of, als je nog niet precies weet wat je wilt, stuur ik je een aantal afbeeldingen van een bepaald onderwerp. Deze ontwerpen zijn onbeperkt aan te passen, zodat je uiteindelijk op een ontwerp uitkomt geheel naar je eigen wens. Vaak is 1 of 2 keer aanpassen voldoende, maar mocht het vaker aangepast moeten worden dan is dat geen probleem.

Wanneer je in de buurt van Silvolde woont kom ik deze decoratie tegen geringe vergoeding bij je plakken. Wanneer je verder weg woont is het vaak gunstiger om het zelf te plakken. Als je een beetje handig en geduldig bent zal dit geen probleem zijn. In dit geval stuur ik de bestelling op en is het mogelijk om het plaksetje (bevat plakinstructies en hulpmiddelen) erbij te bestellen.

Prijsindicaties Raamdecoraties:
 maximale hoogte 42 cm  maximale hoogte 84 cm
breedte
tot 63 cm  €                27,50  €                37,50
63-130 cm  €                37,50  €                52,50
131-175 cm  €                50,00  op aanvraag
smalle ramen
breedte tot 21 cm  hoogte tot 126 cm  €                19,50
Deze prijzen zijn een indicatie per raam  inclusief btw en exclusief opplakken
Voor de exacte prijs vraag mij gerust naar een vrijblijvende prijsopgave
De verzendkosten bedragen EUR 6,95
Opplakken:
Voor het opplakken van de door mij gemaakte decoraties binnen
een straal van 15 km geldt het volgende:
Het eerste raam kost € 15,00. Elk volgend raam bedraagt € 10,00.
Het opplakken buiten deze straal is op aanvraag.