Muurstickers

gameroom

Muurstickers of muurteksten maken een muur net wat meer af. Dus vrolijk een kale muur op met een mooie muursticker of muurtekst! Ook hierbij geldt dat ik alles op maat maak. Dit betekent dat de tekst, het lettertype en de maat per sticker bepaald worden en wijzigingen altijd mogelijk zijn.

De muurteksten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zwart en wit heb ik altijd op voorraad, andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Het ontwerp wordt voor je op maat gemaakt met één (of meer) lettertype(s) naar eigen keuze. Wanneer je mij je wensen doorgeeft kan ik verschillende ontwerpen voor je maken in verschillende lettertypes, op deze manier krijg je altijd een persoonlijke decoratie.

De muurteksten zijn alleen geschikt voor gladde ondergronden, zoals uiteraard gladde muren, maar ook op goede canvas, metaal of bijvoorbeeld hout. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

De muurteksten zijn prima zelf te plakken. Bij de bestelling ontvang je een duidelijke plakinstructie. Wanneer je in de buurt van Silvolde woont kan ik deze decoratie ook (tegen geringe vergoeding) bij je komen plakken. Wanneer je verder weg woont is het vaak gunstiger om het zelf te plakken.

Prijsindicatie Muurstickers:

 breedte maximale hoogte 27 cm maximale hoogte 56 cm
tot 30 cm €               10,50 €               15,50
31-60 cm €               16,50 €               22,50
61-100 cm €               19,50 €               29,50
101-150 cm €               26,50 €               38,50

 

Bekijk ook deze voorbeelden:

blote-voeten
turnen laura (1)
sam
the-chef
voetbal
wc en huiskamer
infinity
sluit-je-ogen
leef
collegas
bij-ons-op-het-werk
lente-zomer