Zoals je ziet is er geen webshop. Dit is een hele bewuste keuze van mij omdat alles wat ik maak maatwerk is en in overleg met de klant gemaakt wordt. Op deze manier heb je altijd een unieke decoratie of een uniek cadeau. Natuurlijk is het ook mogelijk om hetzelfde ontwerp te bestellen als je gezien hebt op een foto op de site, maar ook dan bespreek ik dat graag via de mail of telefoon.

Het is ook mogelijk om bij mij langs te komen om te bespreken wat je precies wilt en/of de artikelen te bekijken. De winkel is geopend op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.30 uur tot17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

  1. Kijk rustig rond op de site
  2. Geef mij via de mail/ telefoon of persoonlijk je wensen door
  3. Ik maak één of meer ontwerpen voor je
  4. Geef eventuele wijzigingen in het ontwerp aan mij door
  5. De wijzigingen worden verwerkt net zo lang totdat het ontwerp naar je wens is
  6. De decoratie wordt voor je gemaakt
  7. De decoratie wordt door mij geplakt, of opgestuurd, of je komt het ophalen
  8. Jij of diegene die het cadeau krijgt heeft heel lang plezier van de persoonlijke decoratie / het persoonlijke cadeau.

Het is ook mogelijk om je bestelling te combineren met een bestelling van www.paperclipsportprijzen.nl. Op deze manier betaal je maar één keer verzendkosten.