Vakantie, wat was het fijn!

Hier zit ik dan, de laatste zondagmiddag van mijn vakantie, heerlijk buiten in onze tuin. Het zonnetje schijnt heerlijk in mijn rug en ik kijk terug op 4 heerlijke weken. Ja, je hoort het goed, 4 weken, asociaal veel, maar wat zijn ze voorbij gevlogen!
De eerste twee weken zijn we afgereisd naar Zuid-Frankrijk, naar een prachtige camping direct aan de Middellandse zee. We hebben prachtige dorpjes bezocht, heerlijk gezwommen in de zee en in het zwembad, veel geluierd en vooral genoten van ons gezin. Wat was het onwijs gezellig met ons viertjes! Daarna waren we nog 2 weken lekker bij huis. Er moesten nodig een aantal klusjes gedaan worden. Maar ook hier volop genoten van elkaar en onze vrije dagen. Oke, het weer zat niet altijd mee, maar ondanks dat waren die weken ook fantastisch.

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik mijn werk niet helemaal los heb kunnen laten. Daar is het ook veel te leuk voor eigenlijk! Deze week ben ik alweer voorzichtig begonnen met het bekijken van de mails, een aantal heb ik er al beantwoord en voor een aantal ben ik al aan het ontwerpen geslagen, zodat ik deze klanten morgen meteen kan verblijden met de ontwerpen. Ook is het eerste babykoffertje en het eerste RVS-naambordje alweer gemaakt en de deur uit. De administratie is (bijna) op orde en de foto’s op de computer staan weer in de juiste mappen. En als laatste heb ik deze vakantie een nieuwe laptop  uitgezocht. Oké, ik mag niet liegen, ik heb manlief lief aangekeken en gevraagd of hij een goede laptop voor mij wilde zoeken, en vervolgens natuurlijk de boel wil installeren, want dat is voor mij echt abracadabra. En dat heeft hij geweldig gedaan! Dus bij deze: lieve Mark, mijn complimenten en dankjewel voor de vele uurtjes van jouw vrije tijd die hier in zijn gaan zitten. Je bent een schat! Dankzij jou zit ik nu dus heerlijk in het zonnetje te typen. Nu merk ik pas hoe oud, en hoe langzaam mijn oude laptop was. Deze investering was geen overbodige luxe.

Al met al was het dus een heerlijke vakantie, met genoeg tijd om bij te tanken, tijd voor elkaar en tijd voor de nodige klusjes. Mijn conclusie is dat ik volgend jaar toch wel probeer om weer 4 weken vrij te nemen, maar dat ik nu ook wel erg veel zin heb om er weer lekker tegen aan te gaan, mooie dingen maken en nieuwe uitdagingen aangaan! Dus kom maar op met jullie vragen en wensen, ik ben er weer klaar voor!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.