Nieuw Glaswerk

Als ik op pad ben, heb ik natuurlijk altijd m’n ogen open op zoek naar mooi, bruikbaar en uiteraard betaalbaar glaswerk. En niet geheel onbelangrijk, het liefst heb ik een model wat je niet overal ziet.
Vorige week ben ik er een dagje op uit geweest en heb een grote beurs bezocht. Daar kwam ik een leverancier tegen van heel mooi glaswerk. Naast een flinke voorraad kadopotten heb ik twee hele mooie vazen uitgezocht. Allebei van mooi dik glas. Ik weet dat ik niet alleen moet inkopen wat ik zelf mooi vind maar ik weet zeker dat er meer mensen gek zijn op dik glas.
Het ene model is een rechthoekige vaas, met 2 rechte hoeken en 2 ronde hoeken. Een bijzonder model waar je heel mooi bloemen in kunt zetten, maar ook 2 kaarsen of bijvoorbeeld een paar bloembollen naast elkaar. Een vaas dus met meer mogelijkheden, I LOVE IT!
Het andere model is een flesmodel met vier rechte kanten. Erg mooi om er 1 bloem in te zetten maar volgens mij ook goed te gebruiken als karaf, dus weer meer mogelijkheden!
Vandaag heb ik ze al binnen gekregen. Natuurlijk heb ik meteen de dozen open getrokken om de modellen te bewonderen: En jawel: Ik word er nog steeds blij van!
Onze gang staat nu vol met dozen die opgeruimd moeten worden, maar ik kon het niet laten om eerst de 2 nieuwe modellen er uit te halen, te genieten en alvast wat foto’s voor jou te maken. Nog niet met decoratie, maar hier al wel vast een voorproefje voor jou. Morgen neem ik ze natuurlijk mee naar de winkel zodat je ze ook in het echt kunt zien. En een dezer dagen zal ik ze ook op de website zetten met de maten en prijzen erbij. Mocht je daar niet op kunnen wachten, bel of mail mij dan gerust, want ik kan bijna niet wachten om ze te maken met decoratie. Ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt als ik!

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.