Paaskriebels

Voorjaar, lente, zonnetje, bloemetjes, lammetjes, eitjes, vlindertjes.
Heerlijk! De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan! Het is weer langer licht buiten, alles begint weer te groeien en bloeien en ook ik leef weer helemaal op! 😉
Ik had zin om weer wat nieuws te maken! Met Pasen gaan we steeds meer ons huis versieren met leuke paasdecoratie, dus leek het mij leuk om een leuk ontwerp voor een muurcirkel te maken voor Pasen. Zo leuk om te doen! In mijn enthousiasme zijn het zelfs twee ontwerpen geworden. Op Facebook heb ik gevraagd naar welk ontwerp de meeste voorkeur uitging. Dat was wel duidelijk, de meeste mensen kozen de muurcirkel met het lammetje, de eitjes, de haasjes en de vlindertjes. Maar er waren ook veel leuke reacties op de paashaas. Vandaar dat ik ze toch maar allebei heb gemaakt. En op speciaal verzoek is er nu ook een raamsticker voor Pasen. Hoe leuk is dat!
Dus….maak je huis gezellig voor Pasen en bestel een leuke muurcirkel of paassticker!