Mijn eerste blog

“Ja hoor, dat kan ik wel”. Ik hoor het mijzelf nog zeggen. Het zou heel goed zijn om regelmatig een blog te plaatsten op de website. “Geen probleem, ga ik doen!” riep ik vol enthousiasme. En nu zit ik hier, natuurlijk last minute, moet er nog even een blog geschreven worden… Morgen krijg ik uitleg hoe ik deze op de site moet plaatsen dus wel zo makkelijk om er een klaar te hebben, zucht… en nu dan? blog

Ik kan jullie natuurlijk al wel vast vertellen hoe blij ik ga worden van mijn nieuwe site. Op het moment dat ik dit schrijf is hij nog niet af, maar op het moment dat jullie dit lezen is de site online. Voor mij nu een raar idee omdat het totaalplaatje nog niet af is maar ik heb er een heel goed gevoel over. Er zijn al heel wat uurtjes in gaan zitten en het ging niet altijd even makkelijk maar het resultaat laat mij dit dadelijk allemaal vergeten. Afgelopen oktober heb ik een nieuw logo laten maken waar ik ontzettend blij mee was en nog steeds ben. In de stijl van het logo is het ontwerp van de website voortgezet. Het is geen webshop geworden omdat bijna alles wat ik maak maatwerk is, waarbij toch contact via mail/ facebook, telefoon of mondeling nodig is om duidelijk te krijgen wat de wensen zijn. Er blijven dus maar weinig producten over die via een webshop direct verkocht kunnen worden. Het is iets bewerkelijker maar om het persoonlijk te houden is dit volgens mij de beste manier.

Er zullen in het begin misschien nog wel wat kleine foutjes of onduidelijkheden in de site zitten maar deze hoop ik dan snel te verhelpen. Mocht je iets tegen komen, meld het mij dan alsjeblieft dan kan ik het oplossen.

Ik kan bijna niet wachten tot de site af is, maar er moet op dit moment nog het een en ander gebeuren, waaronder het schrijven van een blog, Nou, als ik dit stukje teruglees kom ik tot de conclusie dat ik weer een vinkje kan zetten:schrijven blog –  check!

Dit bericht werd gepost in Blog en getagt .