Kersttijd, spelletjestijd,

En dan word je ‘s morgen wakker en ligt er een dun wit laagje over de tuin! De kerstlampjes gaan aan en dan besef ik me ineens dat het volgende week al echt kerstmis is. Altijd weer een gezellige tijd: Kerst en Oud en Nieuw. We spreken af met familie en vrienden, maar nemen ook zeker even extra tijd voor ons viertjes. Lekker eten en drinken en de spelletjes komen weer uit de kast.

Wij vinden alle vier de Kolonisten van Katan erg leuk, maar een potje kaarten of rummikubben doen we ook graag. En dat hoor ik meer om me heen, dat er veel spelletjes gedaan worden deze dagen. Zelf hele tradities en hele competities, geweldig om te horen!

Hoe leuk zou het zijn om daar voor de lol een echte prijs aan te hangen? Een hele mooie of juist een lelijke beker? En dat mag niet te veel kosten, want je geeft je geld liever uit aan lekker eten en drinken! Begrijpelijk!

Maar hoe leuk is het om nu een kleine beker aan te schaffen voor een klein prijsje. Geef deze beker een mooie naam en gebruik hem ieder jaar opnieuw als wisselbeker. Als ik er over na denk word ik al helemaal enthousiast en er schieten al allerlei namen door m’n hoofd:

De KerstKampioen, de Oliebollenbokaal, de Kerstkanjer, de KatanKampioen, de Sjoel-Ster, de Boggle-Bokaal, de Rummi-Cup en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Om het nog aantrekkelijker voor je te maken heb ik in de winkel een paar bekers apart gezet. De laatste exemplaren van bepaalde modellen. Deze bekers wil ik helemaal naar jouw (kerst)wens graveren en klaarmaken voor € 5,00 per stuk. Hoe leuk is dit?

Dus nog even tussen de kerstboodschappen door: verzin een leuke naam, geef het mij door en ik maak een leuke beker voor je voor de kerst of voor oud en nieuw.

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.