Heel veel hartjes voor het goede doel

In het najaar van 2018 kwam mijn buurvrouw mij vertellen dat zij nu voor de tweede keer mee gaat lopen aan de Alpe d’Huzes. Omdat ik weet wat zij en haar familie allemaal mee hebben moeten maken de laatste tijd heb ik geen moment getwijfeld om haar te gaan sponsoren. Maarja, dat wilde ik wel op een speciale manier doen. Ik had toevallig net een voorraad houten hartjes ingeslagen om iets leuks op te maken, maar dat was er nog niet van gekomen. Zo ontstond het idee om een mooie tekst voor haar op een  houten hart te maken. Dat werd de tekst: You don’t know how strong you are untill you have to be it. Zo ontzettend waar! Want wat een kracht zie ik bij haar en haar familie, ongelofelijk!

Naast hen zijn er natuurlijk ontzettend veel andere mensen die deze kracht hebben en/of nodig hebben.
Zo ontstond het idee om meer van deze hartjes te maken, waarbij de opbrengst naar de actie Alpe d’Huzes gaat. Al snel bedacht ik me dat het niet alleen om kracht gaat maar ook om liefde, en dat niet iedereen houdt van Engelstalige teksten, en dat ik wel een zo ’n hoog mogelijk opbrengst wilde halen voor mijn buurvrouw. Dus ging ik weer op zoek naar een passende tekst, deze werd: Vier de liefde elke dag, het is te mooi om een dag over te slaan. Weer een tekst die zo ontzettend waar is, en deze tekst geldt eigenlijk voor iedereen!

Inmiddels is de doos met hartjes leeg en heb ik met veel moeite toch nog weer dezelfde hartjes bij kunnen bestellen, want ik wilde nog graag doorgaan met de actie. Er zijn al twee cheques overhandigd aan mijn buurvrouw en de laatste cheque komt eind mei. De teller gaat al over de 100 stuks totaal maar ik ga nog een paar weken door.

Dus wil je zelf nog zo’n mooi hart of wil je iemand anders een hart onder de riem steken en een steentje bijdragen aan de Alpe d’Huzes. Kom dan langs in de winkel of bestel een hartje. De actie loopt nog tot 20 mei.

Samen maken we ons sterk tegen deze vreselijke ziekte!