Een grote verandering op komst

Mijn ouders zijn al 30 jaar de trotste eigenaren van de winkel de Paperclip in Silvolde. Het is begonnen als een boekhandel/ speelgoedwinkel. Dit werd als snel uitgebreid met een groot assortiment wenskaarten en kantoorbenodigdheden. Gevolgd door de uitbreiding met een postagenstschap en sinds 2006 kwamen de sportpijzen erbij. En ja, op een gegeven moment begint de leeftijd te tellen en de krijgen ze meer behoefte aan vrije tijd. Dus vanaf 2014 is de winkel verbouwd en zijn ze alleen verdergegaan met de sportprijzen. Omdat dit geen alledaags product is konden ze op deze manier de openingstijden terugbrengen tot 3 halve dagen en zodoende een mooie combinatie maken van werk en vrije tijd.

Na 3 jaar flink genoten te hebben, vinden ze het nu tijd worden om alleen nog maar te genieten en willen ze stoppen met de winkel. Aangezien ik de sportprijzen ook een erg leuke branche vind en het goed te combineren is met mijn werk heb ik besloten om de winkel  per 1 september van dit jaar over te nemen. Een superleuke uitdaging waar ik heel veel zin in heb!

Natuurlijk blijf ik mijn huidige werkzaamheden voortzetten, het is zelfs een superleuke combinatie! Ik heb lang zitten denken om alles onder 1 naam te doen maar vind dat toch lastig. Beide bedrijven, zowel Paperclip Sportprijzen als  Creatieve Styling hebben toch wel hun eigen naam opgebouwd en hun eigen (vaste)  klanten. Op sommige vlak heel verschillend, maar natuurlijk zijn er ook veel overlappingen. En hoe modern is tegenwoordig het “Shop-in-Shop-pincipe”. Dus vandaar: 2 bedrijven onder 1 dak!

Achter de schermen ben ik al volop bezig met de voorbereidingen, een nieuwe logo , nieuwe flyers, een nieuwe website, alles ben ik zelf aan het ontwerpen in de stijl van mijn eigen huisstijl. Daar gaat heel veel tijd in zitten maar wel heel erg leuk om te doen. Stukje bij beetje ga ik die veranderingen doorvoeren en stapje voor stapje zal ik steeds vaker in de winkel te vinden zijn, waar ik dus vanaf september iedere dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmorgen zal zijn. Voor jullie ook een voordeel want voor het uitzoeken of ophalen van producten kun je vanaf september ook in de winkel terecht en hoeft het allemaal niet meer perse op afspraak.  Natuurlijk ben ik buiten de openingstijden gewoon bereikbaar zoals je van mij gewend bent en is het ook nog steeds mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken.

Maar voor het zo ver is, is er voor mij nog heel wat werk aan de winkel 🙂  Ik houd jullie op de hoogte!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.