Bijna kerst…

Van het weekend hoorde ik op een verjaardag dat het nog 13 vrijdagen duurt voordat het Kerstmis is.

Ik moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken. Ik begin net een beetje aan het idee te wennen dat de zomer nu echt voorbij is en dat het nu echt herfst gaat worden. De seizoenen in Nederland zijn geweldig! Zoals de foto zegt: ieder jaargetijde heeft zijn charme, daar ben ik het ook helemaal mee eens. Ik houd van de mooie kleuren in de herfst, de vrieskou in de winter, de bloei in de lente en de warmte in de zomer. Van alle seizoenen heeft de zomer toch wel mijn grootste voorkeur dus duurt het omschakelen van zomer naar herfst ook altijd iets langer bij mij dan het omschakelen tussen de andere seizoenen. Ik begin dus nu aan de herfst toe te komen, maar Kerst… hoe gezellig ook… ik moet er nog niet aan denken!

Zakelijk gezien is het misschien al wel slim om bij de komende kerst stil te staan. Want hoe leuk is het om je medewerkers of collega’s een persoonlijk kerstcadeau te geven. Geen standaard kerstpakket van 13 in een dozijn, maar iedere medewerker zijn of haar persoonlijke cadeau, natuurlijk voorzien van zijn of haar naam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijnkoeler met naam, doe er een mooie fles wijn in en klaar! Of een lantaarn? Een kadopot? Een houten bord?….  Zal ik nog even doorgaan of vat je hem? Ik kan een aantal artikelen in grote getallen bestellen en daar dus hele mooie persoonlijke cadeaus van maken. Maar je zult begrijpen dat dit de nodige tijd kost. Dus toen mijn schoonzusje van het weekend riep: nog 13 vrijdagen tot kerst! Toen werd ik wel even wakker geschud!

Lijkt het je leuk om je medewerkers dit jaar eens extra te verassen met een persoonlijk gebaar. Neem dan op tijd contact met mij op over de mogelijkheden. Het lijkt mij een leuke uitdaging om voor jouw medewerkers een onvergetelijk persoonlijk cadeau te maken.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.