10 jaar!

Wauw, deze maand bestaat Creatieve Styling al weer 10 jaar! Op 5 mei 2008 stapte ik de Kamer van Koophandel in Doetinchem binnen om mij in te laten schrijven als zelfstandig ondernemer. Ik was toen nog werkzaam bij de Rabobank, maar zat daar niet meer op de juiste plek en wist dat er iets moest veranderen. Ik had al diverse raamdecoraties en spiegels gemaakt en kon daar helemaal mijn ei in kwijt. Dus wie niet waagt wie niet wint, ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb de stap gewaagd. In augustus 2008 heb ik mijn baan bij de Rabobank opgezegd en sindsdien werkte ik vanuit huis. Thuis maakte ik de decoraties die ik vervolgens bij de mensen thuis ging plakken of opstuurde, of als het een persoonlijk cadeau was werd het bij mij thuis opgehaald. Dit is jaren zo doorgegaan, eerst had ik in de garage mijn werkplek, al gauw verhuisde ik naar het kantoortje van mijn man en na een grote verbouwing in 2011 had ik mijn eigen werkruimte naast de voordeur en konden we ons privégedeelte weer echt privé houden.

Sinds 2017 heb ik de winkel Paperclip Sportprijzen er bij overgenomen waardoor de mogelijkheden voor de klanten nog groter zijn geworden.

In de afgelopen jaren is het assortiment flink gegroeid en blijf ik steeds bezig met het zoeken naar nieuwe producten en uitdagingen. Het begon met raamfolies, spiegels en lantaarns. In de loop van de jaren kwamen daar naambordjes, diverse wisselende kraamcadeaus, wijnkoelers, houten borden, cadeaupotten en muurstickers bij. Sinds 2017 kwam de winkel met de uitbreiding van sportprijzen, beelden en glasstandaards. En nu in 2018,  ben ik mij aan het verdiepen in het bedrukken van glaswerk zoals wijnglazen, bierglazen, theeglazen en karaffen. Een erg leuke nieuwe uitdaging, die ik jullie snel laat zien.

Wauw, als ik de bovenstaande tekst nu even terug lees, word ik weer helemaal blij en heb ik zin om weer wat te gaan maken in plaats van een tekst te typen

Dit alles zou ik natuurlijk nooit bereikt hebben, zonder jullie vertrouwen in mij en jullie leuke opdrachten. Dat besef ik mij heel erg en daarom wil ik jullie deze maand op mijn manier bedanken. Zo zal ik iedere week een actie bedenken met een leuke korting voor jullie.

Daarnaast ga ik in de maand mei 3 x een grote lantaarn met opdruk verloten.

1 x via Facebook

2 x onder de klanten van de maand mei (in de winkel of online).

Dus houd de winkel, de site en Facebook goed in de gaten, maak gebruik van leuke kortingen en maak kans op een mooie lantaarn!

Ik hoop nog jarenlang door te kunnen gaan met het maken van decoraties en sportprijzen, dus blijf me alsjeblieft uitdagen! Ik houd er van!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.