Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan  in de winkel, via e-mail / telefonisch / een bericht op Facebook / of op afspraak.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per product. De meeste artikelen zijn normaal gesproken binnen een week klaar. De emaille naamborden maak ik niet zelf en hebben een levertijd van circa 6 weken.

Wat zijn de verzendkosten?

Zodra een artikel als pakketpost verstuurd moet worden zijn de verzendkosten EUR 6,95. Let op: lantaarns en spiegels worden niet verzonden, deze kunnen alleen opgehaald worden. Mocht je ook een bestelling plaatsen bij www.paperclipsportprijzen.nl dan is het mogelijk om deze twee bestellingen in één keer te verzenden, op deze manier kun je de verzendkosten eenmalig besparen.

Deze tarieven gelden voor verzending binnen Nederland. Voor verzendingen buiten Nederland gelden andere tarieven.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Zodra je bestelling akkoord is zal ik je de factuur sturen. Dit bedrag kun je vervolgens overmaken op mijn rekening. Bij artikelen die opgehaald worden vraag ik je om deze contant af te rekenen bij het ophalen. Alle bedragen vermeldt op de site zijn inclusief BTW.

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Stuur mij een mail met je klacht. Na ontvangst van je klacht stuur ik je een bevestiging en laat ik je weten op welke termijn ik met een oplossing kom.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Alles wat je besteld hebt is op maat gemaakt, en kan dus niet geretourneerd worden.

Hoe voorkom ik dat er een foto van het door mij bestelde product op de site komt te staan of voor andere reclamedoeleinden gebruikt wordt?

Alle ontwerpen en foto’s van de eindproducten zijn het eigendom van Simone Creatieve styling en mogen zodoende op de site geplaatst worden of gebruikt worden voor reclamedoeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, stuur mij dan een mail en ik zorg er voor dat de foto niet gebruikt wordt.

Ik heb een vraag die niet in de lijst staat, wat nu?

Stuur mij een mail of bel mij en stel je vraag. Ik zal proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. De contactgegevens vind je hier.