Hebberig

minikasjeEind 2016 was ik weer bij de groothandel. Ik heb toen een boel leuke nieuwe lantaarns meegenomen. Als ik dan bij de groothandel rondloop wordt ik altijd heel hebberig, ik zie zoveel mooie dingen, ook voor in ons eigen huis… Maarja aangezien ik maar een kleine auto heb moest ik heel streng voor mezelf zijn en mocht ik niets voor in ons eigen huis meenemen. Het zou toch te gek zijn dat ik wel allemaal leuke dingen voor mijzelf terug kom en geen plek meer zou hebben voor de lantaarns.

Nou dat is gelukt (min of meer).  M’n autootje zat tot de nok toe vol maar ik heb alles heel thuis gekregen.

Naast de lantaarns hadden ze ook hele leuke minikasjes. Helemaal van deze tijd en superleuk, ook in mijn eigen huis. Komt dat even mooi uit! Een aantal voor de verkoop meegenomen en stiekem toch eentje voor mijzelf. Je kunt er zoveel leuke dingen in doen! Ik heb er nu even snel een paar plantjes ingezet maar mijn plan is om er een nostalgiekasje van te maken met een aantal kunstwerkjes die mijn kinderen op de basisschool gemaakt hebben… En hoe leuk is het om de vakantieherinneringen van een bijzondere reis er in te bewaren… Of natuurlijk gewoon waar het voor bedoeld is, je kunt er ook plantjes in kweken.

Hmm… zal ik er 1 op de slaapkamer zetten, en 1 in de keuken… Nee, het blijft bij eentje, niet te hebberig worden!

Oke, ik zal eerlijk zijn, ik heb er nog eentje gehouden, maar niet voor mijzelf hoor! Ik heb er een mooi cadeau van gemaakt voor een vriend van ons die een eigen zaak begint, natuurlijk met het logo van het bedrijf.  Aangezien de nieuwe zaak eerst nog verbouwd moet worden had ik hem gevuld met allemaal kleine cadeautjes. Zodra de zaak klaar is kan hij er zelf plantjes in kan doen.

De rest van de kasjes zal ik mijzelf niet toe-eigenen, ik zal jullie ook een kans geven om er eentje te kopen voor jezelf of als cadeau.