Beter goed gejat dan…

En opeens breekt het voorjaar aan. Lang op gewacht maar nu gaat het ineens snel, alles begint te groeien en bloeien, de dagen worden langer en Pasen komt er aan. Steeds meer mensen versieren het huis met Pasen. Ik heb er ook jaren aan meegedaan, paastakken met kuikentjes en geschilderde eitjes etc. De kinderen vonden dat helemaal leuk, maar eigenlijk houd ikzelf niet zo van nep-eitjes.
Nu stond ik pas geleden op een beurs en daar had ik een voorbeeld van de paperbag op m’n kraam staan met een kinderdecoratie. Op een gegeven moment kwam ik in gesprek met een klant over de paperbags en zij had een leuk idee gezien op internet voor Pasen. Ze liet mij een fotootje op haar mobiel zien van een paperbag met paasdecoratie, die gebruikt werd om een paastak ik te zetten. Wat een leuk idee! Maar natuurlijk kan ik dat ook! Dus ben ik op zoek gegaan naar een leuke afbeelding en heb een ontwerp gemaakt voor een “Paas-paperbag”. Deze Paas-paperbag is erg leuk geworden, al zeg ik het zelf. 

Eigenlijk wilde ik dus dit jaar geen paastak zetten. De kinderen zijn nu zo groot dat ze het niet meer interessant vinden (of ik moet er voetballen in hangen). Maar ja deze paperbag is wel heel erg leuk, zo wil ik eigenlijk toch wel een paastak…Dus waarom ook niet? Ik heb toch maar een paasstak gekocht en een paar eitjes (geen gekleurde meer) en  een mooie paperbag voor mezelf gemaakt. Deze heeft een mooi plekje gekregen in onze woonkamer en ik ben er helemaal blij mee. Dus dankjewel leuke klant voor het gezellige idee!
Hoe gaat dat spreekwoord ook al weer…. beter goed gejat dan slecht bedacht.
Vrolijk Pasen allemaal!