Muurcirkels

Ben jij ook zo dol op  leuke woonaccessoires? Nou ik wel, zo ook die leuke muurcirkels. Alleen jammer dat je steeds weer dezelfde afbeeldingen  ziet, de paardenbloem, een hartje en een rendier, je ziet ze overal. Heel mooi hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ik wilde graag wat anders. Toevallig wilde een nieuwe Bed and Breakfast in Silvolde mooie raamdecoratie hebben met de contouren van Silvolde. Dat  bracht mij op het idee om deze contouren ook te gebruiken voor een muurcirkel. Het ontwerp was snel gemaakt, maar toen moest ik nog op zoek naar mooie cirkels…. Gelukt! Ik heb mooie witte cirkels kunnen bestellen van forex 5 mm. Strak, rond en superlicht zodat je ze zo op kunt hangen met dubbelzijdige tape, er komt geen schroefgat aan te pas!

Een berichtje op facebook werd al meteen een succes en de eerste muurcirkels waren binnen no time uitverkocht. Dus meteen een nieuwe hoeveelheid muurcirkels besteld. Hier zit ik nu op te wachten, als het goed is komen ze morgen binnen en kan ik weer muurcirkels van Silvolde gaan maken. De eerste reserveringen zijn al gedaan! Wil jij ook een mooie muurcirkel geeft het dan door, dan reserveer ik er eentje voor je.

En hoe leuk zijn de muurcirkels voor een baby- of kinderkamer? Ook hiervoor heb ik al een paar ontwerpen gemaakt, ik wordt hier helemaal enthousiast van!

Het laatste wat ik nu nog moet doen is de muurcirkels op de site zetten, dat is altijd een klusje wat ik minder leuk vind, maar ook dat zal ik deze week oppakken!

En nu weer snel aan de slag!